Ada umur ada rezeki

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ada umur ada rezeki: Salila masih kénéh hirup mah rezeki ti Allah pasti ngocor.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z