Adapun manikam itu jikalau jatuh ke dalam lumpur sekalipun, niscaya tiada akan hilang cahayanya

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Adapun manikam itu jikalau jatuh ke dalam lumpur sekalipun, niscaya tiada akan hilang cahayanya: Jalma anu asalna bageur mah, mun pacampur jeung jalma jahat atawa mun jadi malarat gé watek jeun basana mah keukeuh wé hadé.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z