Adat air cair, adat api panas

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Adat air cair, adat api panas: Unggal hal miboga watekna masing-masing; Hiji tabéat éta émang geus kuduna kitu.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z