Adat dunia balas-membalas, syariat palu-memalu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Adat dunia balas-membalas, syariat palu-memalu: Hiji kahadéan kudu dibales ku hadéan, sedengkeun kajahatan dibales ku kajahatan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z