Adat negeri memagar negeri, adat berkampung memagar kampung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Adat negeri memagar negeri, adat berkampung memagar kampung: Jalma nu resep sarta daék ngorbankeun demi bangsa jeung nagarana.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z