Adat rimba raya, siapa berani ditaati

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Adat rimba raya, siapa berani ditaati: Jalma nu maké kakuatan fisik pikeun ngabéréskeun hiji pamasalahan nu aya.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z