Air diminum serasa duri

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Air diminum serasa duri: Pohara sedihna, nika teu ngeunah nginum jeung dahar.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z