Air ditetak takkan putus

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Air ditetak takkan putus: Jalma nu kulawarga mah teu biasa disina mumusuhan salilana.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z