Air pun ada pasang surutnya

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Air pun ada pasang surutnya: Nasib hiji jalma mah euweuh nu bisa nebak kamana arahna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z