Air udik sungai semua teluk diranai

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Air udik sungai semua teluk diranai: Jalma nu boga sipat ngajajahat (boros) sok méakeun duit tanpa sawangan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z