Air yang tenang jangan disangka tak berbuaya

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Air yang tenang jangan disangka tak berbuaya: Jalma nu cicingeun can puguh ogé boga pasipatan euweuh kawani.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z