Akal akar berpulas tak patah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Akal akar berpulas tak patah: Jalma calakan moal gampang éléh dina hiji padungdengan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z