Alah bisa karena biasa

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Alah bisa karena biasa: Lalampahan goréng téh geus teu karasa goréngna mun geus maneuh dipigawé (contona: ngarahul, judi, mabok, jinah, nipu). Sagala hal nu hésé gé geus teu karasa hésé deui mun dipilampah kalawan maneuh.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z