Alang berjawab, tepuk berbalas

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Alang berjawab, tepuk berbalas: Kahadéan diwales ku kahadéan, kajahatan diwales ku kajahatan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z