Anak anjing bolehkah menjadi anak musang jebat

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Anak anjing bolehkah menjadi anak musang jebat: Jalma leutik bisa kitu jadi gegedén, mun bisana ogé moal lila. Budak jalma hina, bisa kitu jadi jalma hadé.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z