Anak dipangku, kemenakan (keponakan) dibimbing

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Anak dipangku, kemenakan (keponakan) dibimbing: Anak sorangan jeung alo sorangan diaping jeung ditangtayungan sangkan jadi jalma nu guna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z