Anak dipangku dilepaskan, beruk di rimba disusukan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Anak dipangku dilepaskan, beruk di rimba disusukan: Unggal téh pépérodeun kana urusan batur, ari urusanna sorangan diantep.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z