Anak polah bapa kepradah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Anak polah bapa kepradah: Tékah polah budak, kolot mah kababawa ku akibatna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z