Angin bertiup layar terkembang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Angin bertiup layar terkembang: Jiwa palaut; sayaga pikeun ngalaut.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z