Angin tak dapat ditangkap, asap tak dapat digenggam

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Angin tak dapat ditangkap, asap tak dapat digenggam: rusiah teu salawasna bisa disamunikeun, hiji mangsa bakal kabolékérkeun ogé.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z