Angkuh terbawa, tampan tinggal

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Angkuh terbawa, tampan tinggal: jalma nu sok dangdan jeung lalagaan gumeulis/kumasép padahal mah teu bisa ngaca diri.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z