Anjing diberi makan nasi, bilakah kenyang

From Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Anjing diberi makan nasi, bilakah kenyang: jalma sarakah mah moal puas ku kauntungan nu ditampana.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z