Anjing menggonggong, kafilah berlalu

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anjing menggonggong, kafilah berlalu: ngantep batur ngomong, moyok atawa ngagosipkeun hiji jalma. Tapi ngantepkeun kitu baé. Teu diasupkeun kana haté

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z