Anjing mengulangi bangkai

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Anjing mengulangi bangkai: lalaki bejad teu bosen ngadatangan awéwé jalang.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z