Api kecil baik padam

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Api kecil baik padam: Perkara nu goréng mending dibéréskeun ti keur leutik (ti mimiti), mun geus gedé mah jadi hésé dibéréskeunna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z