Api padam puntung berasap

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Api padam puntung berasap: Bijil deuina hiji perkana atawa masalah nu tadina geus réngsé.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z