Arang itu jikalau dibasuh dengan air mawar sekalipun tidak akan putih

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Arang itu jikalau dibasuh dengan air mawar sekalipun tidak akan putih: Jalma jahat mah mun dibéré kasenangan jeung kahadéan géh, mun aya kasempetan mah ké milampah kagoréngan deui waé.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z