Asal ada, kecil pun pada

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Asal ada, kecil pun pada: leuwih hade meunang saeutik tibatan henteu pisan. Mun teu meunang rezeki loba cukupkeun ku saeutik.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z