Atap ijuk perabung upih

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Atap ijuk perabung upih: dua prkara nu teu sapapak atawa teu cocog. Budak jeung minantu teu sapapak.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z