Awak rendah sangkutan tinggi

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Awak rendah sangkutan tinggi: Leuwih loba ngaluarkeun duit ajang balanja tinimbang beubeunangan panghasilanna


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z