Awak sakit daging menimbun, sakit kepala panjang rambut

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Awak sakit daging menimbun, sakit kepala panjang rambut: Nyamunikeun kasenangan hirup tina tetempoan batur.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z