Ayam ditambat disambar elang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Ayam ditambat disambar elang: Hiji kaayaan jeung kawaas ku nasib nu goréng; sial pisan, pamajikan atawa calonna dibawa kabur batur.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z