Bagai ayam bertelur di padi

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagai ayam bertelur di padi: hiji jalma nu resep hirup senang jeung méwah

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z