Bagai cendawan dibasuh

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagai cendawan dibasuh: diistilahkeun ka jalma nu beungeutna ujug-ujug sepa lantaran kaéraan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z