Bagai hujan jatuh ke pasir

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagai hujan jatuh ke pasir: naséhat nu dibéré taya tapak, teu guna nyieun hadé ka jalma jahat mah.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z