Bagai kacang lupa akan kulitnya

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagai kacang lupa akan kulitnya: hiji jalma nu poho kana purwadaksina. Utamana jalma nu asalna ti désa tuluy indit ka kota, jadi beunghar atawa meunang jabatan sarta poho daratan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z