Bagai katak dalam tempurung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagai katak dalam tempurung: hiji jalma nu wawasanna kurang lega, bodo, licik. Jalma nu kawas kieu tetempoanna teu lega, legana kawas batok.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z