Bagai menampung air dengan limas pesuk

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagai menampung air dengan limas pesuk: awéwé nu boros, teu nyimpen saeutik ogé harta meunang salaki balukar borosna pamajikan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z