Bagai mentimun dengan durian

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagai mentimun dengan durian: jalma nu lemah teu daya pikeun ngalawan jalma nu kawasa.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z