Bagai pinang dibelah dua

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bagai pinang dibelah dua: dua jalma atawa hal nu sarua, jeung teu katara bédana.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z