Bajak lalu ditanah yang lembut

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bajak lalu ditanah yang lembut: jalma nu lemah ogé nu jadi korban kalicikan atawa kadoliman.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z