Baru beranjur sudah bertarung

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Baru beranjur sudah bertarung: karak gé rék migawé hiji hal pék geus meunang masalah

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z