Bayang-bayang sepanjang badan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bayang-bayang sepanjang badan: balanja téh kudu luyu jeung kaayaan atawa kamampuh.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z