Bayang-bayang sepanjang tubuh, selimut sepanjang badan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bayang-bayang sepanjang tubuh, selimut sepanjang badan: wijaksana dina méré paréntah téh, luyu jeung anu diparéntahkeun.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z