Bengkok sedikit tak terluruskan

From Wikiquote
Jump to navigation Jump to search

Bengkok sedikit tak terluruskan: kacida heuras beuheung, teu hayang ngadéngé papatah batur.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z