Berarak tiada berlari

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Berarak tiada berlari: Migawé pagawéan téh kudu luyu jeung watek pagawéanna atawa aturan maénna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z