Bergantung tiada bertali, bersalai tiada api

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bergantung tiada bertali, bersalai tiada api: awéwé nu teu dibéré nafkah, tapi ogé teu dicerékeun ku salakina.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z