Bertampuk boleh dijinjing, bertali boleh dieret

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bertampuk boleh dijinjing, bertali boleh dieret: pajangjian nu geus dipaheutkeun kalawan sarat jeung jaminanna, geus aya tanda-tanda nu dipaké minangka cecekelan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z