Biduk lalu kiambang bertaut

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Biduk lalu kiambang bertaut: pasalingsingan antara dua sadulur, batur teu kudu pépérodeun lantaran sakeudeung deui gé akur deui.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z