Biduk upih, pengayuh bilah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Biduk upih, pengayuh bilah: teu boga daya pikeun ngapimilik hiji hal atawa marengkeun hiji maksud.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z